keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Tervetuloa koko perheen Kirjakekkereille!


Lauantaina 10. maaliskuuta järjestetään kuudennet Kirjakekkerit Karjaan kirjastossa. Tämän vuoden teemat ovat Riemu, Toivo ja Rakkaus!

Tarjolla on ohjelmaa aikuisille ja perheen pienimmille: kirjailijahaastatteluja, kirjaesittelyjä ja Emmauksen kirjanvaihtopöytä. Paikalliset kirjakaupat Karis Bok och Papper ja Suomen Antiikki- ja taidekirjat ovat paikalla ja Kirjakekkereiden herkkukahvista vastaa MLL:n Karjaan osasto. Muista käteinen.

Kulttuuritoimittaja Pia-Maria Lehtola haastattelee kirjailijoita tasatunnein kirjaston monitoimihuoneessa 2. kerroksessa. Saamme tavata seuraavat ajankohtaiset kirjailijat: Selja Ahava, Jukka Viikilä, Kati Tervo ja Lasse Lehtinen. Kirjaston puolella paikallisia kirjailijoita haastattelee kirjailija ja näyttelijä Helena Kallio. Kirjojaan esittelevät Tiina Martikainen Sammatista ja Fiskarsissa asuva esikoiskirjailija Pipa Nikula.

Raaseporin koululaisten Sanataidehaaste huipentuu klo 12.30 alkavaan palkintojenjakoon dramaturgi Sussa Lavosen johdolla.

Lapsia viihdyttää Sirkus Finlandian Klovni Sebastian ja LillaLuckan järjestää salapoliisikierroksen lapsille. Fokustalon alakerrassa järjestetään KeijuSirkus, musiikki- ja varjoteatterinäytös 5-8-vuotiaille lapsille. Lisäksi MLL järjestää yhdessä Raaseporin Priden kanssa kivaa puuhastelua lapsille kuten askartelua ja kasvomaalausta Galleria Fokuksessa. Bio Pallas esittää yhteistyössä Kirjakekkereiden kanssa elokuvan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Elokuva alkaa kello 15 ja vapaalippuja voi hakea Karjaan kirjaston lainatiskiltä niin kauan kuin lippuja riittää.
Laura Salaman Kirjoja ja kirjankuvituksia-näyttely on esillä 17.3. asti.

Kirjakekkereille kannattaa tulla kauempaakin. Karjaalle pääsee julkisilla liikennevälineillä, junalla ja linja-autolla.

Lämpimästi tervetuloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti