maanantai 15. tammikuuta 2018

Kirjakekkerit 2018 tarjoaa jokaiselle jotakin

Kirjakekkerit on koko perheelle suunnattu kirjallisuustapahtuma, jonka päätapahtuma järjestetään lauantaina 10. maaliskuuta 2018 Karjaan kirjastossa, Fokus-talossa osoitteessa Keskuskatu 90-92, Karjaa. Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään kuudes ja teemoina ovat Riemu, Toivo ja Rakkaus. 

Tänä vuonna saamme tavata seuraavat ajankohtaiset kirjailijat: Selja Ahava, Lasse Lehtinen, Tiina Martikainen, Pipa Nikula, Kati Tervo ja Jukka Viikilä. Ohjelmaa järjestetään lisäksi edellisellä viikolla mm. Karjaan Antikvariaatissa, Villa Anemonessa, Pohjan Maria-kodissa ja Karjaan seurakuntakodissa.

Muuta ohjelmaa: kirjailijakahvila, kirjamyyntiä, lasten ohjelmaa, Laura Salaman Kirjoja ja kirjankuvituksia-näyttely Galleria Fokukseksessa. Raaseporin koululaisille järjestetään erillistä ohjelmaa. Kirjailija ja opettaja Jyri Paretskoi vierailee Raaseporin suomenkielisissä kouluissa  5.3. ja kaikille suomenkielisille kouluille järjestetään Sanataidehaaste, jonka palkintojenjako järjestetään Kirjakekkereiden yhteydessä 10.3.

Tervetuloa tutustumaan ohjelmaan. Voit seurata meitä myös Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti